Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Asia ... TOMASZ P Karolina Stalmirska od urodzenia dumny z pochodzenia lukaszkulas maja markowska SYLWESTER ROGOWSKI Angelamaria krzysztof57 karvin W (18119 niezalogowanych)
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Pychulek mam ten sam problem z tym "PUCHNIĘCIEM" po ciąży , tyle że jakos brak mi motywacji do jakies dietki Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
No mi przytylo sie ponad 20 kg a po porodzie mam 2 miesiace do slubu(nie mojego) wiec musze sie zabrac za siebie nastepny slub juz w lipcu wiec do lipca nawet nie ma mowy zebym wygladala jak slonik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
No to powodzenia zycze , może i mnie sie uda coś zrzucic z wagi , chodź ja tylko 10 kg muszę stracić .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
BASIA S
(basiulka)
Nowicjusz
CZesc dziewczyny!!kropciu jestem w norwegii 3lata !Pychulku dasz rade jesli chodzi o zrzucenie niezbednych kg po ciazy!wystarczy samozaparcia i odpowiedniej dietki .!CZym bardziej bedziesz zwlekala tym trudniej bedzie!poki co masz jeszcze czas! Ja po porodzie mialam 23 kg nadwagi ,ale silna motywacja i korzystne warunki terenu, pozwolily mi SZybko dojsc do siebie!mysle ze ty tez dasz napewno rade!TRZYMAm KCIUKI!!pozdrowionka!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
Ja mysle ze dzieciak tez bedzie duzy to odejdzie mi z porodem "kilka"kilo ale i tak aerobik by sie przydal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
No mój ważył 3900 g a kolezanka dwa tygodnie przede mną rodzila i jej ważył 4500 g
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
Po moim wygladzie i obecnej wadze to moj bedzie mial przynajmniej 6kg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Lepiej nie kracz , wiesz jak ciężko wydusic z siebie takiego klocka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
JA TYLKO ZARTOWALAM..!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Ja też żartowałam , najważniejsze z eby niunia zdrowa była , a co bedziesz miała? synka czy córeczkę?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok